UNDERVISERE

Gæstelærer:
efter behov og emner

RINGE BILLEDSKOLE

holder til i Nordagerskolens billedkunstlokale, hvor vi har undervisning for børn mandage og onsdage. Vi udbyder undervisning på tre alders-
opdelte hold, 7-10 år, 11-13 og 14-18 år, men tallene er vejledende.
Tag en snak med underviseren, hvis I er i tvivl om hvilket hold der er det rigtige.
 I sæson 18/19 lagde vi mellemholdet og store hold sammen mandag, for at få bedre holdstørrelser, men som udgangspunkt har vi tre hold.

Undervisningen tilrettelægges ud fra følgende emner:
Tegneteknik, akrylmaling, træarbejde, gips, akvarel, collage, papmaché, farvelære m.m. I løbet af en sæson prøver vi at komme rundt om flere emner og matrialer, og vi indlægger også gerne en udflugt eller en familiedag.
Vi har gennem årene samarbejdet med de andre børnebilledskoler i Faaborg-Midtfyn kommune bl.a. med en fælles udstilling på Faaborg museum hvert andet år. Vi har også med stor fornøjelse afsluttet flere sæsoner med udstilling på Ringe Bibliotek.