UNDERVISERE

Gæstelærer:
efter behov og emner

RINGE BILLEDSKOLE

holder til i Nordagerskolens billedkunstlokale, hvor vi har undervisning for børn mandage og onsdage. I år er der undervisning på to alders-
opdelte hold, 7-11 år og 11-18 år, men tallene er vejledende. Tag en snak med underviseren, hvis I er i tvivl om hvilket hold der er det rigtige.

Undervisningen tilrettelægges ud fra følgende emner:
Tegneteknik, akrylmaling, træarbejde, gips, akvarel, collage, papmaché, farvelære m.m. I løbet af en sæson prøver vi at komme rundt om flere emner og matrialer, og vi indlægger også gerne en udflugt eller en familiedag.
Vi har gennem årene samarbejdet med de andre børnebilledskoler i Faaborg-Midtfyn kommune bl.a. med en fælles udstilling på Faaborg museum hvert andet år. Vi har også med stor fornøjelse afsluttet flere sæsoner med udstilling på Ringe Bibliotek.